zondag 18 juni 2017



In 2012 startte we met een afsluitfeestje van het werkjaar. Dit werd in het leven geroepen om het afgesloten werkjaar gezamenlijk met een hapje en drankje  te eindigen en te overlopen.

Wat ooit begon met 34 deelnemers ging nu door met 146 inschrijvingen...
Na de verwelkoming door de voorzitter kon men dadelijk aanschuiven voor de barbecue. Traiteur en onze juffrouw van onze kookploeg Krista, had met haar ploeg weer een enorme inspanning gedaan om onze leden te laten genieten. 
En lekker was het... de grote eters van onze vereniging hadden niet te klagen!  Aansluitend werden de afgelopen activiteiten van onze vereniging even onder de loep genomen. 60 georganiseerde vaste- en 20 dag-activiteiten werden telkens goed bezocht. 
Zoveel activiteiten  had natuurlijk een serieuze werklast op ons bestuur.

Ons 12 koppig bestuur kreeg dan ook een zeer warm " dank je wel" applaus. De echtgenotes van de bestuursleden mochten een mooi boeketje bloemen in ontvangst nemen; dit ter compensatie van de vele uren rovende KWB tijd.  

Ook zijn we in 2012 gestart met kenbaar maken van het verdienstelijk lid van het afgelopen werkjaar. Na een spannend moment kreeg Ria Sabo deze titel overhandigd. Ria voorstellen in Maasmechelen is niet nodig, een brok energie in vele verenigingen met het vrijwilligershart op de juiste plaats. Geen woorden maar daden is haar lijfspreuk. Voor onze vereniging is zij al jaren de drijfveer bij kinderactiviteiten; zoals sinterklaasfeestje, uitstappen en bloemschikken kids. Ook steeds een helpende hand of inbrengend advies of raad. Dank je wel Ria.

De deelnemende ploeg "Dodentocht 100 Km van Bornem "werd ook even in " the picture" gesteld. Deze dame en heren gaan op 11 augustus deze loodzware tocht wandelen voor de goede doelen die onze vereniging  heeft gekozen.  Weet je niet wat dit precies inhoudt... surf eens naar onze Blog
Na het officiĆ«le gedeelte kreeg DJ Pietje het publiek dadelijk op 
sleeptouw voor een gezellige avond.
Het was fijn...


Enkele sfeerbeelden in bijlage... De foto's van Guy zullen ook nog volgen.

Dank je wel aan ons bestuur  en zeer zeker aan de deelnemers
Georges